Categorieën
wetenschap

Onderzoek, innovatie en implementatie

Onderzoek, innovatie en implementatie

Bij Physio Physics zoeken we voortdurend naar inhoudelijke vernieuwing en ontwikkeling. Bij de afdeling Fysioscience voeren we met een team wetenschappelijke onderzoeken uit op het gebied van fascial-musculoskeletale therapy. Dit doen we vaak in samenwerking met andere onderzoeksgroepen.

De afdeling Fysioscience sluit naadloos aan op de pijlers ELITE gesteld door Fysio Physics (Educatie, Leiderschap Innovatie, Trends, Experience)

De onderzoeksresultaten worden meestal direct toegepast binnen de behandeling, begeleiding en ondersteuning van patiënten, cliënten en studenten van Fysio Physics. Tevens integreren we de wetenschappelijke evidentie van deze studies in onze interne als externe opleidingen. Fysioscience is een belangrijk orgaan binnen in de 3 leerlijnen gesteld door fysioscience en FP Academy. Deze bestaan uit: biomedisch, methodologie en wetenschap leerlijnen. Op deze manier draagt Fysio Physcis bij aan het optimaliseren van het wetenschappelijke fundament voor fysiotherapie in de klinische praktijk.

Contact

Hebt u vragen voor de afdeling Fysioscience? Neemt u dan contact met ons op.

Fysio Physics Groups BV, Fysio Science department, Linnaeusweg 31,
3401 MS IJsselstein, T 088-3232500, E robbert.vanamstel@fysioscience.com, W
www.fysiophysics.nl>, IBAN NL66 RABO 0169231372, KvK.Utrecht nr. 30188097

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *